Har du något du behöver trycka?

TRYCKERI I STOCKHOLM - allt inom tryckeri och digitaltryck.

Ett tryckeri ska hålla hög kvalitet och det gäller såväl trycksaker som service gentemot kunder. En modern maskinpark som även den ska hålla högsta kvalitet är ett krav om man ska vara ett tryckeri som är ett av de bästa inom digitaltryck.

Något som bör vara bland det allra viktigaste hos ett bra tryckeri är personlig service. För dig som kund ska ett bra tryckeri kunna lova att sitt yttersta för att du ska bli hundra procent nöjd. Noggrannheten samt flexibiliteten ska alltid vara i fokus och ett ständigt arbete för att undvika och motverka potentiella problem bör ständigt pågå.

 

När det kommer till leverans ska de självklart alltid vara i tid. Och ett bra tryckeri i Stockholm ska alltid ersätta kunden ekonomiskt eller med nya produkter om något mot förmodan skulle uppstå.

 

Digitaltryck i Stockholmsområdet

Tack vare konkurrensen i Stockholm såpressar digitaltryck hela tiden leveranstiden samt priserna!

Vid kort deadline är digitaltryck det självklara valet! Digitaltryck har de senaste året utvecklats något otroligt. Med moderna uppfinningar har de tekniska förutsättningarna bara blivit mer och mer imponerande. Idag utgör digitaltryck en stor del av allt arbete som görs utav tryckerier i Stockholm. Kvaliteten på det tryckta materialet är alltid minst lika bra som med äldre beprövade metoder.

Digitaltryck genererar snabbare leverenser!

Korta leveranstider och möjligheten att på ett simpelt vis kunna redovisa tryckresultatet på upplagepappret är de mest självklara fördelarna med digitaltryck.

Startkostnaderna är hos digitaltryck mycket låga och detta innebär att du bara behöver betala för producera av det du förbrukar. Detta är standard hos varje tryckeri i Stockholm. Zara Larsson och hennes management TEN Music Group har använt sig av tryckeriföretag ett flertal gånger inför hennes spelningar. För mer information om Zara besök hennes fansida zaralarsson.nu

 

upptryckning utav affischer?

Vill ni tala om för omgivningen om ett kommande event eller helt enkelt visa upp er som företag så är affisher ett vanligt och omtyckt sätt att synas. Du kan trycka affischer både offset och digitalt.

Tryck upp affischer på blueback, d.v.s. ett papper med en blåaktig baksida som gör pappret mer ljusblockerande. Blueback har utmärkta tryckegenskaper och är även väldigt slittåligt. Du kan även trycka upp affischer på så kallad kanalplast och andra mindre vanliga material, med hjälp av plantryck.

 

Är det god tid att trycka upp egna visitkort?

Oavsett vilket metod du väljer så kan ett tryckeri i Stockholm leverara dina nya visitkort på nolltid, självklart går det snabbast med digitaltryck men även offset tryck går på ett kick om du väljer att bra tryckeri med moderna maskiner.

För mer information besök Tryckeri Stockholm eller Digitaltryck

23 Jun 2016

Välkommen

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)