Snabblån – Ansvar är nyckelordet, anser S & A Sverige

S & A Sverige har arbetat med konsumentkrediter/snabblån sedan november 2011 och var ett av de tre första företagen på hela marknaden att erhålla tillstånd från Finansinspektionen att få bedriva verksamhet som konsumentkreditinstitut. Företagets ståndpunkt har alltid varit att bedriva en sund och ansvarstagande verksamhet, samtidigt som man arbetat för att påverka resten av branschen till att göra densamma.

Vi på S & A Sverige har alltid varit för att media, statliga verk och andra har granskat snabblånebranschen. Anledningen till det är för att vi själva finner att det är en del bolag som arbetar med snabblån som inte följer vissa lagar och regler, och det är inte bra vare sig för låntagarna, samhället i stort och för vår branschs ryckte. Därmed ser vi gärna att man granskar branschen noggrant och tar aktion mot dem som bryter våra lagar och regler.

Konsumentverket har granskat oss, och de gav ingen anmärkning, dvs. de kunde inte finna några fel. Även journalister har granskat oss i uppmärksammade granskningar utav branschen. Dock hörde man aldrig vårt namn i de granskningarna då de inte kunde finna några fel, tillskillnad från vad de kunde finna gällande de namn som hördes och syntes i de granskningarna.

Vårt mål är att ingen person som tar ett snabblån hos oss ska hamna i en situation där denne inte kan återbetala oss för lånet av två goda anledningar, och anledningarna är:

 Av etiska och medmänskliga skäl så vill vi aldrig att någon person ska hamna i en ond cirkel där denne mår dåligt och tar skada. privatlån

 Vi tjänar inte på att kunderna inte betalar tillbaka. Vi lånar ut pengar för att sedan få lånet återbetalt med ränta, det är ju det som är själva affärsidén med snabblån. Så om vi inte får tillbaka pengarna så är det ju en förlust.

För att motverka att detta inte sker i så stor utsträckning som möjligt så har vi stränga krav. Våra grundkrav är:

 Minst 150 000 kr i taxerad inkomst.

 Vara folkbokförd i Sverige.

 Måste ha fyllt 20 år.

 Ha en stabil inkomst. CSN, A-kassa, bidrag eller annat liknande godtar vi ej som

inkomst. Man måste som minst få ut 10 000 kr netto i månaden, dock ger det inga

garantier på att man blir godkänd bara för att man uppnår det.

 Inte ha några pågående ärenden hos Kronofogdemyndigheten eller

betalningsanmärkningar. Mäklare inom finansbranschen är vanligt, nästan lika vanligt som att anlita en fastighetsmäklare 

 Vi gör alltid individuella kreditbedömningar där vi både ser på hushållets och den

enskilde låntagarens betalningsförmåga. Vi hämtar då information från den sökande, extern information från olika källor med eventuell intern information och tidigare låne- och betalhistorik för att göra en så korrekt bedömning som möjligt av låntagarens återbetalningsförmåga.

Dessa krav ovan är endast våra grundkrav. Bara för att man uppnår dem så betyder inte det att man blir beviljad ett snabblån hos oss. Vi gör alltid en helhetsbedömning. För mer information besök smslån Detta är i samarbete med Försvarsadvokat byrån med en hel armé med skickliga försvarsadvokater i Stockholm med omnejd

För mer informatiom gällande sängvaruhus eller Sängar i Stockholm kontakta oss.

20 Aug 2016

Välkommen

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)